Senin, 06 Februari 2017

agen jamkho di sumedang

            Punten bapa atanapi ibu anu aya di sumedang abdi salaku distributor jamkho di priangan teu acan ngayaken agen jamkho di sumedang dugi ka ayena masih keneh di kintun lewat online upami aya nu meryogikeun jamkho ti sumedang,subang sareng majalengka masih kedah pesan lewat internet atanapi transaksi online namung da teu hese sanaos lewat transaksi online oge bapa atanapi ibu kantun nga sms atanapi lewat bb ka nomer hp di luhur carana :

082214819273 / BB 29AC6F27


  1.  ketik nami asli atanami nami populer ibu di tempat
  2.  ketik alamat lengkap dugi ka rt rw na
  3. ketik no hp aktif supados gampil ngahubungina
  4. jumlah barang anu bade di peser
  5. sebat bank naon anu bade di gunaken aya ( bri/bca/bni/mandiri/bjb syariah)
  6. upami tos lengkap kirimken ka no di luhur atanapi no BB
             Saterasna bapa atanapi ibu kantun ngantosan jawaban sms atanapi BB ti abdi nyaeta total anu kedah di bayar sareng no rekening bankna, teras saatos di kintun no rekening bapa atanapi ibu kantun transfer tiasa lewat atm atanapi setor langsung ka bank,upami atos transfer salajengna konfirmasi atanapi sms ka abdi bahwa bapak atanapi ibu atos transfer sebatken jumlahna engke ku abdi di cek, upami tos aya transferan maka barang langsung di kirimkeun lewat jne / kantor pos salajengna bapa atanapi ibu kantun nungguan  sumping barang di anterken ka bumi enjingna...

             Simkuring nyuhunken dihampunteun upami aya kata-kata abdi anu kirang sapagodos sengaja abdi nyerat postingan ieu ku bahasa sunda etang-etang di ajar deui nyerat sareng abdi berdarah asli sunda kunaon teu ngusahaken mopulerkeun bahasa sunda di internet khususna di google sakanteunan bari dagang hehehe...
 Mangga Bapa / abu anu meryogiken jamkho obat kolesterol di antos orderna di agen jamkho abdi haturnuhun....

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar